4-hotspot-bestemmingen-instagram-influencers

Dit zijn momenteel de 4 niet-te-missen hotspots op Instagram

Soms zie je van die Instagram kiekjes voorbij komen dat je denkt ‘hoe kom ik hier en wanneer kan ik vertrekken?’ En vooral instabloggers hebben er nogal een handjevol van om te vertoeven op de meest sprookjesachtige spots. We verzamelen de crème de la crème onder de verblijfadresjes van influencers voor je.

 
Volgens onderzoek is Disneyland in New York de meest geïnstagramde locatie ter wereld. Leuk, maar Disneyland kennen we allemaal wel. Deze Instagram influencers gaan voor shots op nét iets minder bekende bestemmingen. En dat levert plaatjes op waardoor het bij reislustige typjes ongetwijfeld begint te kriebelen. Helemaal hidden zijn ze niet meer, maar gems desalniettemin. Dit zijn momenteel de 4 hotspots op Instagram!
 

1. Flamingo Beach, Aruba

4-hotspot-bestemmingen-instagram-influencers

Nu is verblijven op Caribisch eiland Aruba sowieso al niet bepaald een straf, maar als je ook nog eens tussen de flamingo’s mag zonnebaden wordt het wel heel magisch. En dat hebben ook Instagram influencers ontdekt. Wanneer je in het verbluffend mooie Renaissance Hotel verblijft heb je privéstrand Flamingo Beach tot je beschikking. En daar flaneren de flamingo’s dus in het wild. Je hoeft overigens niet per sé in het hotel te slapen om je tussen de flamingo’s te begeven. Als je een dagpas koopt bij het hotel word je per speedboat naar het eiland gebracht.
 

2. Chefchaouen, Marokko

4-hotspot-bestemmingen-instagram-influencers

Chefchaouen is een magisch blauw stadje in Marokko. De straten en steegjes in dit oogverblindende stadje in het Rifgeberte zijn geheel blauwgekalkt, wat zonder twijfel een van de meest sprookjesachtige plaatjes oplevert die je ooit zult zien. Het is hier niet een speciaal hotel dat het goed doet onder de influencers, maar eigenlijk is ieder straatje in de stad wel Instagramwaardig.
 

3. Riad Yasmine, Marrakech

4-hotspot-bestemmingen-instagram-influencers

Wie Instagram heeft, zal deze shot ongetwijfeld eens voorbij hebben zien komen. Want het Riad Yasmine Hotel heeft zich dankzij de enorme aanloop van Instagram bloggers flink op de kaart gezet. En geef die Grammers eens ongelijk. Dit duizend-en-een-nacht boetiekhotel in Medina is met z’n typisch Moorse looks een waar juweeltje. Vooral de patio met zwembad is een inmiddels notoire Instagramhit.
 

4. Charisma Suites, Santorini

4-hotspot-bestemmingen-instagram-influencers

Lichte kleuren en zonovergoten straatjes doen het altijd goed op Instagram. En dat je er met Santorini ook nog eens een azuurblauwe zee en schattige witte huisjes met blauwe daken erbij krijgt, is hélemaal een recept voor veel likes. Santorini is in de afgelopen tijd door influencers flink gehyped op Instagram, en wij snappen wel waarom. Vooral een shot bij de infinity pool van Charisma Suites mag volgens Grammers niet aan je bezoek aan Santorini ontbreken, net als een aan de rijkgevulde ontbijttafel.

4-hotspot-bestemmingen-instagram-influencers

 

Gram it or it didn’t happen.