musthave-reisgadgets-volgende-city-trip

5 reis essentials voor je volgende (city)trip

Toeristische highlights spotten, onontdekte straatjes afslenteren en je ongegeneerd tegoed doen aan lokale foods. Nothing beats a citytrip! Wij verzamelen 5 reis essentials voor je volgende (city)trip.

 

1. Fabulous Fifties SUITSUIT koffers

5-musthaves-volgende-city-trip

Voor de meeste citytrips is alleen handbagage voldoende. Fijn, want in plaats van weer een half uur te verspillen aan het wachten langs de kofferband loop je met je handbagagekoffer zo de luchthaven uit. In stijl arriveren doe je met de fashionably verantwoorde SUITSUIT Fabulous Fifties koffers. Niet alleen een über-stijlvol koffertje, maar ook nog eens een uitermate praktische. De kleinste koffers (55 cm) zijn in tegenstelling tot de meeste handbagagekoffers namelijk voorzien van flink wat opbergvakjes. Handig, want zo houd je de boel een beetje georganiseerd. De koffers zijn toegestaan als handbagage bij iedere vliegmaatschappij.
 

2. Paspoortetui

musthave-reisgadgets-volgende-city-trip

Vooral als je vaak ‘t vliegtuig pakt is een paspoorthoes of paspoorthouder essentieel. Hierin houd je namelijk niet alleen je paspoort in goede shape, maar je kunt er ook nog andere benodigdheden in kwijt. Denk maar aan je pinpas, creditcard en je boarding pass. Dit toffe ban.do I’ve Been To Paris Getaway paspoortetui is uitgerust met meerdere creditcardvakjes en steekvakjes waar je het nodige in kwijt kunt. Relaxt, want zo heb je op de luchthaven alles bij de hand!
 

3. Powerbank

musthave-reisgadgets-volgende-city-trip

Nog zo’n handige gadget van ban.do is de Back Me Up powerbank. Niets is tenslotte zo vervelend als wanneer Netflix tijdens je vlucht je batterij heeft leeggezogen en je op je bestemming Google Maps niet meer kunt gebruiken. Deze powerbank laad je tellie weer op tot 60%, dus kun je in ieder geval weer even vooruit.
 

4.  Polaroid camera

musthave-reisgadgets-volgende-city-trip

Natuurlijk ga je foto’s met je telefoon maken en die op Instagram of Facebook plaatsen, maar de kans dat je die gaat laten afdrukken is natuurlijk minimaal. Toch is het wel érg leuk om foto’s van een citytrip fysiek in je handen te hebben, er serieus nog wel eens naar terug te kijken en misschien wel een speciaal plekje in je huis te geven. Wanneer je tijdens je citytrip foto’s schiet met deze polaroid camera heb je die leuke herinneringen direct superscherp uitgeprint op papier. Ideaal voor de selfielover, want de polaroid camera heeft ook een selfie spiegel.
 

5. Earphones

musthave-reisgadgets-volgende-city-trip

Last but definitely not least van de reis essentials voor je citytrip zijn earphones. Want als je voor je vlucht wat Netflix films of afleveringen hebt gedownload, is goed geluid een must. En hoe vriendelijk het ook van sommige airlines is om je te voorzien van gratis oortelefoons, stelt het geluid meestal niet al te veel voor. Deze JBL T205 oortelefoons geven heerlijk helder geluid en krijgen een hoog stijlgehalte door de goudkleurige touch.

 

Welke reis essentials gaan er mee op jouw volgende citytrip?