Dating-website-mannen-betalen-vliegticket

Op deze internationale dating website betalen sugar daddy’s je vliegticket voor een date

Ben jij single en zie je wat snoepreisjes naar exotische bestemmingen wel zitten? Dan hebben we iets voor je gevonden. Op deze internationale dating website betalen sugar daddy’s je vliegticket om met ze op date te gaan. Er is wel een catch: je moet wel knap zijn.
 

Gratis vliegticket voor een date

Daten is allang niet meer beperkt door grenzen. Maar de website MissTravel gaat nog net een stapje verder. Want hoewel deze dating website aangeeft reizigers aan elkaar te willen koppelen, is het detail dat de mannelijke members de ticket van de MissTravelers moeten vergoeden toch een tikje escortish. Oprichter Brandon Wade, de relatie guru achter sugar daddy search websites zoals SeekingArrangement.com en WhatsYourPrice.com ziet het echter anders: ‘De meeste dating websites hebben zich gefocust op lokaal daten. Wat ons opviel, vooral opgaande voor de succesvolle en welgestelde categorie, is dat mensen bereid zijn te vliegen en reizen om elkaar te onmoeten.’ Wade voegt er aan toe: ‘Het is een stuk makkelijker voor mensen om verliefd te worden of romantisch te zijn als ze op een trip zijn, vooral op een exotische plek.’

True that.
 
Dating-website-mannen-betalen-vliegticket
 

Oké, maar hoe werkt MissTravel dan?

Nou, het werkt dus zo: jij maakt een profiel aan met wat smashing foto’s van jezelf en geeft aan waar je graag naartoe zou willen reizen en voor hoe lang. Een andere optie is dat je aangeeft samen met iemand te willen reizen of dat je je welgestelde snoepje jouw kant op wil laten komen. Mocht het je niet alleen gaan om het laten declareren van je trip kun je op de website ook filteren op leeftijd, inkomen, lengte, lichaamstype, haarkleur en meer. Niet geheel onbelangrijk voor je iemand naar een ander continent afreist, dachten wij zo.

Wanneer je als MissTraveler voor de eerste optie gaat, is het de bedoeling dat de geïnteresseerde partij je ticket vergoed. En dan is dus het aan de sugar daddy in kwestie of hij bereid is voor een date met jou zijn portemonnee te trekken en dus je ticket te vergoeden. Of op zijn minst de rekening met je split. Als man kun je je overigens ook een sugar mama je ticket laten vergoeden. Wel betaal je als lid van het andere geslacht een inschrijf fee.

Dus mocht je nu een retourtje Brazilië of Thailand willen boeken, het even niet kunnen lijden én geen bezwaar hebt tegen een date met een sugar daddy: MissTravel is je go-to.