bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

Waarom je nú naar cookie dough bar Baker’s Dough moet

Aasde jij vroeger ook altijd op de restjes koekdeeg uit de beslagkom? Dan is Baker’s Dough in Rotterdam een spot naar je hart. Afgelopen dinsdag opende de eerste cookie dough bar van Nederland, en zoals het échte food fanatics betaamt, ging NO NEED TO WANDER de boel eens zorgvuldig voor je uitproberen.

 

Eerste cookie dough bar van Nederland

In Amerika al tijden een hype, maar nu dan ook ein-de-lijk in Nederland: de Cookie Dough bar! Zeg dus maar dag tegen met je vingers restjes deeg uit de beslagkom schrapen en vissen naar de cookie dough balletjes onderaan je Ben & Jerry’s. Met een retourtje Rotjeknor heb jij je versgedraaide koekjesdeeg (mét toppings zoals Tony’s Salted Caramel, Oreo en bastogne) gewoon kant-en-klaar in een bakske.
 

bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

 

bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

 

bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

 

Cookie dough heaven

Je moet er even voor in de rij staan (wij: 30 minuten), maar dan heb je ook wat. Een bakje hemelse koekdeeg, om precies te zijn. Wij kozen voor Salty Caramel & Brownie deeg van medium formaat met Vanillia Fudge, Oreo en als finishing touch een vleugje Salted Caramel. En jam, wat wat hij heerlijk.
 

bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

 

bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

 

bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

 

bakers-dough-cookie-dough-bar-nederland

 
De cookie dough bij Baker’s Dough Rotterdam is gemaakt van ingrediënten die je gewoon rauw kunt eten. Wel zo veilig dus, in tegenstelling tot de rauwe eieren die je zelf voor je beslag gebruikt. Je vindt Baker’s Dough aan de Pannekoekstraat 82A, op maar een paar minuutjes lopen van de Meent. Nog wat meer info voor je bezoek vergaren? Neem dan vooral even een kijkje op de website van Baker’s Dough.

 

Dusse… Voor welke portie Cookie Dough ga jij?