cocktail-alcohol-ijsjes-bestel-online

Deze cocktail ijsjes (mét alcohol) bestel je gewoon online

Die Gin-Tonic en Prosecco ijslolly’s zullen best lekker zijn, maar als we moeten wachten tot Aldi Nederland ze in de verkoop gooit zijn we waarschijnlijk nog lang bezig. Van Mojito ijsjes tot aan aan Piña Colada ijslolly’s: deze cocktail ijsjes (mét alcohol) bestel je gewoon online.
 

Cocktail ijsjes met alcohol

In samenwerking met De Kuyper heeft 24Ice namelijk cocktails in ijsvorm gemaakt. Smakelijke ijsjes dus, waar ook nog eens alcohol in zit. Klinkt dat niet hemels? De cocktail ijsjes zijn verkrijgbaar in de smaken Mojito, Limoncello, Piña Colada, Vodka Energy en Strawberry Daiquiri en te koop in een handige mix verpakking.
 
cocktail-alcohol-ijsjes-bestel-online
 

Maar hoe werk dat dan?

De push-up cocktails worden vloeibaar geleverd, maar na een tijdje in de vriezer zijn ze gewoon lekker klaar om opgesmikkeld te worden. De cocktail ijsjes bevatten overigens 5% alcohol, zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten maar 50 calorieën. Oh ja, en je bestelt ze dus hierrrr.
 
cocktail-alcohol-ijsjes-bestel-online
 
Dus een Mojito, Piña Colada of Strawberry Daiquiri ijsje, iemand?