meest-random-website-ooit-tostis-zijn-net-mensen

Tosti’s zijn net mensen is waarschijnlijk de meest random website ooit

Soms stuit je op een zodanig interessante en diepzinnige website dat je ‘m zo rap als je kunt met iedereen die je kent wilt delen. Zo’n website is Tosti’s zijn net mensen dus niet.
 
Wel is Tosti’s zijn net mensen een super random website waar je kunt checken of je een tosti bent. Oh, en wat voor soort tosti je bent. De heren van deze bijzondere page: ‘Wij gaan ervan uit dat ieder mens uniek is. Net als iedere Tosti. De Tosti kan daarom gezien worden als het evenbeeld van de mens. Een object waaraan het karakter, de persoonlijkheid, de normen, de waarden en de smaak van ieder persoon af te lezen valt. Een Tosti is meer dan warm brood met gesmolten kaas. Het is een idee, een essentie.’
 
Je kunt niet ontkennen dat je getriggerd bent. Klik hier om te zien wat voor soort tosti je bent.