beste-burger-restaurants-nederland

Dit zijn de beste burger restaurants van ons land

Als er een voedselsoort is waar we bij NO NEED TO WANDER héél erg gelukkig van worden dan is het de burger wel. Ook zo’n burgerfanaat? Breng dan vooral een bezoekje aan deze meer dan zalige burger restaurants.
 

1. Ter Marsch & Co, Rotterdam & Amsterdam

beste-burger-restaurants-nederland

Bij uitstek onze favoriete burger spot: Ter Marsch & Co. Ga vooral voor ‘de Burgeresse,’ een burger die niet voor niets in 2015 nog werd verkozen tot de beste burger van Nederland. Dit verfijnde burgertje is namelijk niet alleen belegd met Scottish Angus Beef en Japanse Wagyu, maar daarnaast ook nog eens verrijkt met een lakjus van wintertruffel, jonge sla en pruimtomaat, boerenkaas, Spaanse ui, augurk, Pancetta, truffelmayo en een Ter Marsch saus. Sounds pretty damn close to heaven, doesn’t it?

Ter Marsch & Co Rotterdam | Witte de Withstraat 70, Rotterdam
Ter Marsch & Co Amsterdam | Vijzelstraat 4, Amsterdam
 

2. Firma Pickles, meerdere steden

beste-burger-restaurants-nederland

Bij Firma Pickles vind je de beste combinatie ever: smakelijke wijn en overheerlijke burgers. Pickles is namelijk een wijnbar en burger restaurant in één. Deze hemelse spot is op heel wat plekjes in Nederland te vinden (denk: Den Haag, Scheveningen, de Markthal in Rotterdam, Utrecht), dus neem vooral even een kijkje op hun website voor een bij jou in de buurt. Een volle maag en verwende smaakpapillen gegarandeerd.

Firma Pickles | Meerdere adressen
 

3. Wereldburgers, Groningen

beste-burger-restaurants-nederland

Ook buiten de randstad is burgers happen een waar feestje. Dagje Groningen in de planning? Strijk dan vooral even neer bij Wereldburgers. Kies de juicy burger met een Italiaans tintje van rucola, rode ui, Parmezaanse kaas, prosciutto ham, tomaat en Godfathersaus gemaakt van biologische tomaten en Italiaanse kruiden of ga voor de altijd smakelijke Dutch beef burger met sla, augurk, tomaat, spek, kaas en mayonaise. Fijn detail: ook de veggie burgers zijn hier een échte treat.

Wereldburgers | Akerhof 43, Groningen

 

Welke burger ga jij vanavond nog klappen?