must-visit-hotels-nederland

Dit zijn de must-visit hotels (met privé jacuzzi) in Nederland

Hoewel je waarschijnlijk het liefst ieder weekend weer het vliegtuig pakt naar een exotische bestemming, heeft niet iedereen daar de knaken voor. Wil je jezelf toch even trakteren op een vakantiegevoel? Wij laten je dé must-visit hotels in Nederland zien.
 
Soms wil je je even terugtrekken uit de hectiek van alledag. Even niet in dat krappe appartementje zitten, maar je goedgevormde derrière welverdiend neerdalen op een gigantisch hotelbed. Een gigantisch hotelbed dat het liefst ook nog eens in een extreem luxe hotelkamer prijkt. Wij maakten een verzameling van onze favoriete luxehotels in Nederland, waar die bips van je de behandeling krijgt die het verdient.
 

1. Mainport Hotel

must-visit-hotels-nederland

We hebben het Mainport Hotel al wel eens eerder genoemd om z’n verrukkelijke spa, maar dat ook de kamers niet mis zijn wist je misschien nog niet. Dit 5-sterren pareltje in Rotterdam biedt niet alleen uitkijk over de oude binnenhaven van Rotterdam, maar je kunt er ook nog eens vanuit de kolossale jacuzzi in je eigen hotelkamer bij wegkwijnen. Boek dan trouwens wel de Waterfront Spa room.

Mainport Hotel | Leuvehaven 77, Rotterdam
 

2. Manzo’s Suites

must-visit-hotels-nederland

Wie had gedacht dat er in Zaandam zo’n tof hotel zat? Boutique hotel Manzo’s Suites ligt in het centrum van Zaandam, en heeft zúlke stijlvolle kamers dat menig boetiekhotel in New York er een puntje aan kan zuigen. Oh, en wat dacht je van die zinnenprikkelende jacuzzi in je suite?

Manzo’s Suites | Dam 7, Zaandam
 

3. W Hotel

must-visit-hotels-nederland

Bij het Amsterdamse W Hotel kun je in de Fantastic Suite in het Bank-gebouw relaxen in je privé jacuzzi onder de sterrenhemel. Als je uitgebubbeld bent trakteer je je lichaam nog eens, door voor een goede nachtrust neer te strijken op het enorme bed met luxe 400-dradig katoenen lakens.

W Hotel | Spuistraat 175, Amsterdam

 

En? In welk van deze luxe hotels boek jij binnenkort een nachtje?