ili-offline-translator

De ili translator vertaalt je woorden offline in slechts 2 seconden

Als het doet wat het belooft, moet ili the wearable translator wel de ultieme gadget voor reizigers zijn. De vertaler vertaalt namelijk in slechts 2 seconden tijd offline je woorden naar een andere taal.
 

Vertalen zonder internetverbinding

Hoe geweldig zou het zijn als je een land bezoekt en je niet meer hoeft te stuntelen met het vragen naar de weg als je even geen internetverbinding hebt? Met ili’s wearable translator zou het dus verleden tijd zijn met dat gestuntel. Hoe ‘t werkt? Je spreekt de zin die je wilt vertalen in en hetzelfde zinnetje komt er gewoon uit in de taal naar keuze. En het mooiste van alles: er komt geen Bluetooth of WiFi-verbinding aan te pas. Pretty handy, huh?
 

Op de markt

Voor nu werkt de draagbare translator alleen nog voor de Engelse, Japanse en Chinese taal, maar al snel willen de makers hier wereldtalen zoals Frans, Spaans en Arabisch aan toevoegen. De ili gaat zo tussen de €100 en €200 kosten, en hij zal naar alle verwachting in juni voor het eerst op de Amerikaanse zakelijke markt verschijnen. Na gebleken succes zal ook de rest van de wereld volgen.
 
Zelf zien hoe het werkt? Check dan even de video hieronder!