fotos-succesvolle-blogger

5 type foto’s die je als succesvolle Instablogger móet plaatsen

Dokter of advocaat worden? Alsjeblieft zeg. Dat is zó niet van nu. Anno 2017 heb je het pas écht gemaakt als je meer dan 100.000 volgers op Instagram hebt. Na grondig onderzoek te hebben verricht weten wij dus hoe je dat dus kunt bereiken. Deze 5 type foto’s maken van jou een rete-succesvolle Instablogger.
 

Feed on fleek

Een leuk spontaan kiekje met een vriendin maken. Een hap van je overheerlijk ogende maaltje nemen zodra het op tafel verschijnt. Zodra je bij je hotel aankomt kopje onder in het zwembad gaan. Niks van dat is er meer bij sinds Instagram in het leven is geroepen. Want ja, alles moet natuurlijk wel eerst perfect op de foto worden gezet (stel je eens voor dat je volgers niet zien dat je iets cools aan het doen bent). En dat niet alleen. De foto’s moeten natuurlijk ook nog eens hartstikke erg passen tussen de rest van je feed. Want wat als je shot niet zoveel witruimte heeft als de rest van je plaatjes? The horror. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Je feed moet on fleek (populaire Instablogger-uitdrukking) zijn en inconsistentie wordt absoluut niet geaccepteerd.
 

So you want to be a successful Instablogger?

Ja, je moet dus wel even wat over hebben voor al die gratis producten die voor de normale mens onbetaalbaar zijn, tripjes naar verre bestemmingen en luxe etentjes. Want dat is nu eenmaal wat je krijgt als je een respectabel aantal volgers achter je naam hebt staan. Naast dat je moet hashtaggen alsof er geen morgen bestaat (nóóit in de tekst bij je foto, maar in een subtiel geplaatst berichtje eronder), en als een gek jan en alleman volgt en ontvolgt hebben we dus nog een rode draad in de foto’s van succesvolle Instabloggers ontdekt. We laten ze hieronder aan je zien.
 

1. De flat lay

Een flat lay van luxe producten is onmisbaar in de feed van een succesvolle Instablogger. Zorg je wel dat je weer netjes dezelfde filter gebruikt?

Loving this pretty pink flat lay of my book #CaptureYourStyle from @catherinexluise ? Have you gotten yours yet? ?

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op


 

2. De foodie lunch

Want nooit dat een succesvol Instablogger d’r bammetje met pindakaas op de foto zal zetten.


 

3. De selfie

Een klassieker, die nog altijd erg goed lijkt te werken. Ik kan niet genoeg benadrukken dat de kleuren in de selfie naadloos moeten aansluiten op de rest van je feed.

Morning Uganda @soskinderdorpen #uganda

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op


 

4. De ik-ben-op-reis-kijk-naar-m’n-rug foto

‘Kijk eens naar mijn afgetrainde bilpartij, terwijl ik op deze mooie plek bent waar jij niet bent.’


 
5. De street style foto

And last but not least: de dit-is-wat-ik-draag street style foto. Want ja, als je wilt blijven cashen moet je natuurlijk wel af en toe even je sponsors benoemen.

Did some holiday shopping over at @Paige! ? | more photos and holiday gift guide on the blog today sincerelyjules.com #liveinit

Een bericht gedeeld door JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) op

 

You’re welcome.