Restaurant-tenerife-serveert-maaltijden-naakte-modellen-image-1

Dit restaurant op Tenerife serveert eten op naakte modellen

Eten is een hobby die ik maar al te graag uitoefen. En al hélemaal als ik ‘t ook nog eens in een beetje een comfortabel outfitje mag doen. En laat nu op het Spaanse Tenerife comfy dineren voorop staan. Daarom opende op het Canarische eiland onlangs Innato, een restaurant waar je zonder gêne in je adamskostuum kunt souperen en je eten wordt geserveerd op de lichamen van naakte modellen.
 

Dining in the nude

Eind januari kwam het moment waar menig nudist al een tijdje op zat te wachten, en opende het allereerste naaktrestaurant van Spanje haar deuren voor haar poedelnaakte publiek. Hoe ‘t bij Innato in z’n werk gaat? Als restaurantbezoeker verruil je bij binnenkomst je kleding in de kleedkamer voor een kamerjas. Wanneer je je tafel bereikt moet je er toch echter aan geloven. De kamerjas moet uit en je wordt verwacht je spiernaakte derrière neer te dalen op de voor jou bestemde stoel. Om er toch nog een enigszins discrete happening van te maken prijken er tussen de tafels kamerschermen. Toch bang voor ongevraagde kiekjes? Geen zorgen: alle smartphones en camera’s worden bij binnenkomst door de staff ingenomen, waardoor niemand compromitterende beelden van andere gasten kan schieten.
 

Etentje met happy ending

Nóg spannender misschien wel dan het feit dat je bij Innato in je adamskostuum bivakkeert, is dat je bestelde gerechtjes op naakte modellen geserveerd worden. Daar komen overigens wel strategisch geplaatste vijgenbladeren bij kijken, en verschijnen ze alleen als je voor het ‘Afrodisiacum Menu’ gaat. Good to know: bij bestelling van het ‘Happy Ending’ toetje mag je chocoladesaus en aardbeien van je ober likken. Net als de modellen zijn de ingrediënten organisch en naar eigen omschrijving ‘orgastisch.’ Wat zo’n geintje in dit Spaanse nude restaurant zoal kost? Reken er maar op dat je per persoon zo’n €150 neerlegt.
 
Restaurant-tenerife-serveert-maaltijden-naakte-modellen-image-1
 
Geïnteresseerd? Dan moet je nog wel even geduld hebben. De wachtlijst was in de week van de opening al enkele duizenden mensen lang. Check hier alvast de website van Innato.