vliegreis-e33000-eruit

Zo ziet een vliegreis van €33.000 eruit {video}

Zin om even ongegeneerd met je zuurverdiende spaarcenten te smijten? Voor een enkeltje in de Residence Class van Etihad Airways van New York naar Mumbai mag je dan wel 33.000 flappen neerleggen, maar krijg je ook best wat.
 

Next level vliegen

Je hebt er vast net als ons wel eens over gefantaseerd om je derrière decadent in de business class van een vliegtuig neer te dalen. Nippend van je glaasje bubbels of smikkelend van je mini-portie kaviaar, terwijl je vanuit jouw verstelbare met leer beklede stoel je beentjes strekt en neerkijkt op ‘het gewone volk’ in de economy class. Bij welke vliegtuigmaatschappij je dat zou doen had je tot nu toe waarschijnlijk niets uitgemaakt, maar dat was totdat je de Residence Class van Etihad Airways had gezien. Want man, dat is toch wel even next level shit.
 

Wat je voor €33.000 krijgt

Maar wat krijg je nu eigenlijk precies voor je gespendeerde €33.000 piek? Als zeer welkome Resident bij Etihad Airways krijg je in je 12m² stulpje een persoonlijke butler, een eigen chefkok die je gerechten naar keuze voorschotelt en een drietal kamers, inclusief een beheurlijk luxueus toilet en fijne badkamer. Met eigen ogen zien waar we het over hebben? Check de video hieronder.