bestemming-onbekend-sprsme-image-2

Dare devil? Boek een reis naar een volledig onbekende bestemming met srprs.me

Ben jij wel een beetje een dare devil en dus niet vies van een flinke vleug avontuur? Dan hebben we wel iets héél erg tofs voor je: bij srprs.me boek je een verrassingsreis naar een volledig onbekende bestemming en kom je er pas op Schiphol achter waar je naartoe gaat.

Uit je comfort zone

Het is iets wat veel mensen best eens zouden wíllen doen, maar stiekem toch te eng vinden om daadwerkelijk door te zetten: spontaan naar Schiphol gaan, kijken welke vluchten er zijn en dan gewoon op ‘t vliegtuig stappen. Super spannend natuurlijk, want je hebt voor aanvang van je reis helemaal geen research kunnen doen naar je bestemming en je accomodatie regelen kan dan alleen terplekke. Srprs.me biedt een iets ‘safer’ alternatief voor deze avontuurlijke uitspatting: zij regelen je vliegtickets en een toffe accommodatie. Jij ontdekt je bestemming op het vliegveld.

Hoe srprs.me werkt

Een complete reis van tevoren plannen bezorgt natuurlijk best wat voorpret en een comfortabel gevoel, maar hoe zou het zijn om eens uit je comfort zone te treden en de regie een keer volledig uit handen te geven? Hoe zou het zijn om op een vliegveld te staan zonder enig idee te hebben waar je heengaat? Srprs.me is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het selecteren en plannen van bijzondere reizen. Het werkt ongeveer zo: Jij geeft door met wie je wilt reizen, wanneer je wilt vertrekken, hoeveel dagen je wilt gaan, wat je budget is en srprs.me regelt de rest. Zeven dagen voor vertrek staat het weerbericht voor de bestemming op je pagina. Fijn, want dan weet je in ieder geval wat je ongeveer moet inpakken. Een paar dagen voor vertrek krijg je een kraskaart met daarop een code waarmee je jouw bestemming op het vliegveld kunt onthullen. Welke taal zullen ze op jouw bestemming spreken? Kun je er überhaupt wel met euro’s betalen? Wordt het een paar dagen rondbanjeren in Lissabon, nachten doorhalen in Berlijn of pasta’s verorberen in Napoli? Het is een vraag waar je op het vliegveld pas een antwoord op krijgt. Wel zo handig: ben je vorig jaar bijvoorbeeld al naar Praag geweest? Bestemmingen waar je al geweest bent of je écht liever niet heen wilt kun je eenvoudig laten uitsluiten.

En zo ziet zo’n krasmoment er dus uit:

Een unieke reiservaring dus. Maar waar naartoe? Just wait, and see… Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de website.

 

Reacties zijn gesloten.