items-voor-alcohol-liefhebbers-huis

3 items die iedereen die van alcohol houdt in huis moet hebben

Een biertap en wijnrek kennen we allemaal wel, maar er zijn dus nog veel meer van die leuke foefjes die voor de fervente alcohol consumeerder onmisbaar zijn om in casa te hebben. We brengen 5 items voor je in kaart.
 

1. “Watercooler”

items-voor-alcohol-liefhebbers-huis

Hij mag dan wel onder de naam ‘watercooler’ worden verkocht, maar we weten allemaal dat dit item gewoon voor alcohol bedoeld is. En het liefst dan nog eens voor onze favoriete bubbelvariant. Zoek hier dus de mooiste koelert uit en giet je favoriete goedje er maar lekker in.
 

Photo credit: Delish

 

Photo credit: Style Me Pretty

 

2. Bar cart

items-voor-alcohol-liefhebbers-huis
 
items-voor-alcohol-liefhebbers-huis

Iets stijlvoller, maar niet minder praktisch is de bar cart. Bij uitstek geschikt om je alcohol stash op uit te spreiden, en er tegelijkertijd nog een blikvanger voor in de woonkamer van te maken ook. Scoor je serveerwagen vintage via Marktplaats of maak écht indruk door een designer ontwerp aan te schaffen.
 

Photo credits: Pinterest

 

3. Press for champagne button

items-voor-alcohol-liefhebbers-huis

Of het er ook écht uitkomt, moeten we nog maar even zien, maar leuk is ‘ie in ieder geval wel. Bestel ‘m hier.