3-luxueuze-spas-nederland

Relaxmomentje nodig? Dit zijn de 3 meest luxueuze city spa’s van Nederland

We love ourselves a good spa day. Maar omdat we de grote wellness-jongens in Nederland onderhand wel kennen, en we bij NO NEED TO WANDER wel van verborgen pareltjes houden zochten we het voor deze blog even op andere plekken. We zetten de 3 meest luxueuze city spa’s van Nederland voor je op een rijtje.
 

1. Akasha Spa, Amsterdam

3-luxueuze-spas-nederland

Een tijdje vertoeven in de Akasha Spa van het Amsterdamse Conservatorium Hotel valt niet bepaald een straf te noemen. Want niet alleen heeft de spa z’n looks mee (red. ontworpen door Italiaanse toparchitect Piero Lissoni), maar ook de behandelingen zijn een waar feestje. En wij zij niet de enige die er zo over denken. Zo luidt een reactie op TripAdvisor: ‘Ik kom uit New York en ben wel wat gewend, maar ik moet zeggen: de spa en fitnessruimte van het Conservatorium hebben een echte New York-vibe met Europese schwung.’ De spa is iedere dag van half zeven ‘s tot tien uur ‘s avonds geopend, al gelden er in het weekend wel andere prijzen. Van maandag t/m vrijdag heb je tegen €75 een dag lang toegang tot alle faciliteiten, terwijl je je tussen de relaxmomentjes door te goed kunt doen aan de gezonde snacks, fruit en kruidenthee die in de ruimtes worden geserveerd. Wanneer je overigens een treatment van minimaal 50 minuten boekt kun je van maandag t/m vrijdag gratis in alle ruimtes van de spa relaxen.
 
Conservatorium Hotel | Van Baerlestraat 27, Amsterdam
 

2. Mainport Hotel Spa

3-luxueuze-spas-nederland

Een luxe spa met een Instagram-waardig uitzicht: zo kan de Spa Heaven van het Mainport Hotel het beste worden omschreven. Spa Heaven, dat zich in hartje Rotterdam bevindt, prijkt namelijk op de achtste verdieping van het 5-sterrensnoepje en biedt je een view die je het gevoel geeft dat je je on top of the world begeeft. Spa Heaven is daarnaast voorzien van een etage vol wellness faciliteiten die ervoor zorgen dat je weer even helemaal de beste versie van jezelf wordt. Trek je bijvoorbeeld terug in de Finse Panorama sauna, chill ongegeneerd in het Turkse stoombad of dompel jezelf onder in een Oosterse hamam experience. Het luxegevoel iets langer vasthouden? Boek dan vooral een nachtje in de Waterfront Spa kamer, waarbij je vanuit een gigantische jacuzzi kunt wegzwijmelen bij een waanzinnig uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. Meer info? Check dan snel de website.
 
Mainport Hotel | Leuvehaven 77, Rotterdam
 

3. Mist City-Spa Tilburg

3-luxueuze-spas-nederland-image-3

Nog zo’n fijne spa in de stad is de Mist City-Spa in Tilburg. Want hoewel het aanbod van de behandelingen bij dit wellness pareltje niet ontzettend groot is, kun je hier dus wel even mooi een privésauna huren. Je hebt de keuze uit diverse spaces (€70,- per uur voor 2 personen), en kan je tegelijkertijd ook nog eens laten pamperen met bijvoorbeeld een ‘Feel like a miljonair’ behandeling inclusief ijsgekoelde champagnefles en gezonde hapjes. Ook goed om te weten: op de website kun je alvast in de boekingsagenda kijken, je afspraak online reserveren en checken of er nog last-minute aanbiedingen zijn.

 
Mist City Spa | Groenstraat 102, Tilburg