wundernacht

Hoe cool: Beleef een Wundernacht waarin je geen idee hebt wat je gaat doen

Toe aan een exciting escape aan de dagelijkse sleur? Laat Wundernacht een avond vol verrassingen voor je organiseren, waarbij je tot op het laatste moment geen idee hebt wat je gaat doen.
 

Surprise, surprise

Verrassingen zijn geweldig, dat weten de heren achter Wundernacht als geen ander. Daarom kwamen zij met het concept ‘Wundernacht,’ waarin samen met locals een nacht vol verrassingen voor je wordt gecureerd. Super exciting, want je hebt namelijk werkelijk waar tot het laatste moment geen flauw idee waar je heengaat en wat je gaat doen. Wel is de stad waar je terechtkomt een zekerheidje, want de verrassende avonden zijn te boeken in Amsterdam, Utrecht, én sinds 1 oktober ook in Nijmegen.
 

Hoe ‘t werkt

Wanneer je een Wundernacht boekt krijg je een grappig vragenlijstje toegestuurd, en aan de hand van die info gaat het team van Wundernacht aan de slag met het plannen van jullie wonderbaarlijke avond. Op dé dag krijg je om 17:00 een smsje met daarin de instructies naar je eerste locatie. Op de volgende locaties liggen dan enveloppen klaar met instructies voor whatever happens next.
 
Maar wat doe je nu op zo’n avond? Dat gaan we uiteraard niet verklappen. Wat we wel kunnen vertellen is dat het gedenkwaardig gaat zijn en er drie soorten ‘Wundernachten’ te boeken zijn, waar een etentje, drankjes op verschillende locaties, een beleving én een verrassing bijzitten. Hoe uitgebreider het pakket dat je boekt, hoe groter de verrassing zal zijn. Zo heb je de Sweet Little Secret (€95), waarbij de focus voornamelijk ligt op het ontdekken van verborgen pareltjes in de stad en The Big Trip (€145) en de Cosmonaut Adventure (€230), waarbij je extra ‘’Wunders’’ gedurende de avond kunt verwachten.
 
Dus kun je wel wat avontuur in je leven gebruiken? Check dan snel de website van Wundernacht & get ready for a night full of surprises!