in-ieder-land-eten-als-een-local-image-1

Deze website vertelt je hoe je in ieder land eet als een local

Wie aan vakantie denkt, denkt aan eten. Reden genoeg dus om van tevoren even goed research te doen naar al het lekkers dat het land in kwestie te bieden heeft. Eat Your World vindt dat dus ook, en vergemakkelijkt die speurtocht voor je door van ieder land te vertellen van welke foods en drinks de locals smikkelen.
 

Lokale delicatessen soldaat maken

Je hebt je huiswerk gedaan, weet in welk hotel je gaat slapen en van welke toeristische highlights je kiekjes moet maken tijdens je verblijf. Maar ja, om pas écht het land in je op te nemen moet je toch ook wel wat lokale delicatessen soldaat maken. That’s where Eat Your World comes in. Hier zie je namelijk van ieder land welke hapjes, maaltijden en drankjes de inwoners op dagelijkse basis wegwerken. Tripje naar een nieuwe plek in de planning? Ga naar de website, klik ‘t land of de regio aan waar je gaat vertoeven en voeg ze toe aan je what-to-eat-lijstje.

 

in-ieder-land-eten-als-een-local-image-4
 
in-ieder-land-eten-als-een-local-image-1
 
in-ieder-land-eten-als-een-local-image-3
 
in-ieder-land-eten-als-een-local-image-2
 

Photo credit: Eat Your World