5x-vetste-infinity-pools-europa

5x de vetste infinity pools in Europa

Met een fruitige cocktail in je hand dobberen in een riant zwembad, terwijl zonnestralen je hoofd verwarmen en je uitkijkt op een magisch mooi landschap: héél veel beter dan dat wordt het leven niet. Maar wat zijn nu de allervetste infinity pools die in ons werelddeel te vinden zijn? Ik verzamel de 5 vetste infinity pools in Europa voor je.
 

1. Perivolas Hotel, Santorini

5x-vetste-infinity-pools-europa

Heb je nog een zakcentje over? Dan zou ik je adviseren retesnel een kamer in Santorini’s Perivolas Hotel te reserveren. Naast dat het namelijk helemaal niet vervelend struinen door de straatjes met hagelwitte huisjes in Santorini is, staat dit vaak-gefotografeerde pareltje in Griekenland ook nog eens bekend als één van ‘s werelds mooiste infinity pools. Boeken maar…
 

2. SHA Wellness Clinic, El Albir

5x-vetste-infinity-pools-europa

In Alicante moet je niet alleen zijn voor de lekkerste tapas en het bruisende nachtleven, ook qua infinity pools zit je er goed. SHA Wellness clinic ligt op een hoge heuvel halverwege Alicante en Valencia en biedt uitzicht over de baai van El Albir. Zet dus maar gauw koers naar dit Spaanse juweeltje en detox next level style.
 

3. Belmond Hotel Caruso, Ravello

5x-vetste-infinity-pools-europa

Net boven Ravello, op een hoge klif, huist het magische Belmond Hotel Caruso inclusief een infinity pool om bij weg te dromen. Take me there, please.
 

4. Hotel Villa Honegg, Ennetbürgen

5x-vetste-infinity-pools-europa

Toevallig je wintersportvakantie al vastgelegd? Zo niet, dan is boutique hotel Honegg in het Zwitserse Ennetbürgen misschien wel het overwegen waard. Dat geeft après-skiën toch net even een andere dimensie, vind je niet?
 

5. Purobeach Hotel, Montenegro

5x-vetste-infinity-pools-europa

Al net zo naar als bovenstaande infinity pools is het zwembad van het Purobeach Hotel in Montenegro. Meer woorden wil ik er dan ook eigenlijk niet aan vuil maken.