flamingos-aruba

Hier kun je flamingo’s aaien en zwemmen met varkentjes

Als ik je zeg dat er hotels zijn waar je kunt zwemmen met varkentjes en kunt knuffelen met olifantjes, ben je dan net als ik (ondanks de rode cijfertjes op je bankrekening) in staat om à la minute een kamer te boeken? Dan is deze blog voor jou.
 

1. Zwemmen met varkentjes

biggetjes-eiland

Hagelwitte stranden, de blauwste zee die je ooit zult zien en ronddobberende biggetjes: op Big Major Cay Island (Bahama’s) kun je wedstrijdje zwemmen met super schattige varkentjes, om daarna lekker met ze te kunnen relaxen op het strand. Doesn’t that just sound like heaven?
 

2. Rondscharrelen tussen de flamingo’s

flamingos-aruba

Flamingo’s zijn misschien wel de mooiste wezens op aarde, dus als je dat pracht en praal ook nog eens mag aanraken moet dat haast wel magisch zijn. Op One Happy Island Aruba all is possible.
 

3. Chillen met aapjes op je balkon

aapjes-costa-rica

Aapjes zijn grappig, aapjes zijn brutaal, aapjes zijn te gek. Reden genoeg dus om eens een kamer te boeken in het Arenas Del Mar Beach And Nature Resort in het exotische Costa Rica. Daar kun je namelijk lekker op je balkon of in je jacuzzi chillen, terwijl je kunt genieten van al het geks dat aapjes doen.
 

4. Knuffelen met olifantjes

olifanten-aaien-zuid-afrika

Dombo heeft sowieso een bijzonder plekje in mijn hart, en als je dan zijn familieleden mag knuffelen terwijl je ook nog eens in een zwembad chillt is dat episch maal 10. Op naar Royal Malewane in Zuid-Afrika, dus.