la-petit-brioche-valencia

La Petit Brioche: Breakfast hotspot

Voor een zacht prijsje uitgebreid ontbijten of gewoon in the mood om een stukje hemelse zoetigheid naar binnen te schuiven? Dan zit je bij Valenciaanse breakfast hotspot La Petit Brioche wel goed.

 
Dit lieflijke bakkerijtje zit op een paar minuten lopen van Carrer Colón (red. grootste winkelstraat van Valencia) en combineert dus ideaal met een shopping spree. Niet alleen heeft La Petit Brioche een assortiment om je vingers bij af te likken en ontzettend fijne prijzen (denk 6 euro voor een ontbijt, 7 euro voor een lunch), maar ziet er ook nog eens interior wise érg appetijtelijk uit. Geniet binnen van een fijne temperatuur en stijlvolle ambiance of ‘descansar’ aan een van de tafeltjes buiten. Tip: de quiches zijn goddelijk en je vergeeft het jezelf nooit als je je tanden niet in de Nutella croissant hebt gezet, so please don’t deny yourself one.
 
la-petit-brioche-valencia

la-petit-brioche-valencia

la-petit-brioche-valencia

Extra info: La Petit Brioche | Calle Sorní 28, Valencia | Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 21.00 uur | Zaterdag t/m zondag: 9:00 – 14.00 uur & 17.00 – 21.00 uur | In de zomer op zondag gesloten